Umrah 2022 prijzen

Vergelijk hier alle Umrah 2022 prijzen. Umrah kost tussen de €1500 en €2200 per persoon.

Umrah Mei 2022

De Umrah Mei reizen zijn goedkoper dan in de Ramadan.

Wat is Umrah?

Umrah is de kleine bedevaart voor moslims. Deze vindt plaats in Mekka en bestaat uit enkele rituelen. In tegenstelling tot de Hadj kun je de Umrah het hele jaar door doen. De Umrah duurt ongeveer een paar uur en bestaat onder andere uit de Tawaaf en Sa’y. Tawaaf is 7 rondjes lopen om de Kaa’ba. Sa’y is 7 keer tussen de bergen Safa en Marwa heen en weer lopen.

De Profeet (SAW) heeft gezegd: “De umrah die door een andere umrah opgevolgd wordt, doet de zonden tussen de twee vergeven en er is geen andere beloning voor de hadj die (door Allah) aanvaard is, dan het paradijs.” (bron)

Umrah 2022 prijzen

Umrah in de Praktijk

Je kunt een Umrah reis boeken bij een van de vele reisbureaus die dit verzorgen. Zo een reis is all-inclusive: Vliegtickets, visum, hotels, vervoer, ontbijt en begeleiding. De hotels zijn meestal 4 of 5 sterren inclusief ontbijt. De meeste reisbureaus vliegen met Turkish Airlines met een tussenstop in Istanbul. Het dichtstbijzijnde vliegveld van Mekka is Jeddah Airport. Dit vliegveld ligt 85km van Mekka vandaan.  

Naast Mekka bezoek je ook Medina, wat 450km ten Noorden van Mekka ligt. Je gaat er heen/vandaan met de bus. In Medina is de moskee van de profeet (SAW) en hij ligt daar tevens begraven. Medina heeft in tegenstelling tot Mekka haar eigen vliegveld.

Umrah 2022 prijzen

Benieuwd wat je allemaal mee moet nemen? Bekijk nu onze Umrah Checklist.

In verband met de huidige pandemie is het momenteel verplicht om volledig corona gevaccineerd te zijn. Mocht u zich willen vaccineren dan kunt u het hier inplannen.

Umrah 2022 Prijzen / Kosten

Zo een Umrah reis kost meestal tussen de €1500 en €2000 per persoon. Je kunt kiezen met hoeveel personen je op de kamer wilt: 2, 3 of 4. Vier personen op een kamer is de goedkoopste optie. 

× Hoe kan ik je helpen?