Stichting Burak ervaringen

Stichting Burak ervaringen/reviews

Beoordeling: 8 uit 3 reviews

''Heel slecht eten, elke dag linzen soep waar ik na drie dagen pijn in mijn maag kreeg. Geen rekening gehouden met vegetarisch. Hotel in Mekka was slecht budget kamer niet schoon gewoon bar en bar slecht. Medina de hotel was redelijk kleine kamer met veel mensen weinig been ruimte. kon beter vooral voor mij dat het eerste keer hadj was. Ik had beters verwacht zoals ik van mijn overleden moeder had gehoord was het tegenovergestelde ervan. Ik heb geen goede mening over kon veel beter vooral vertraging van Medina naar Caïro en geen bussen van Mina naar het hotel, je moest zelf een taxi regelen.
Azizahamad (Hadj)
Cijfer: 4
''3 keer naar Umrah geweest met stichting Burak en dit jaar weer In sha Allah. Begeleiding en organisatie is altijd op top niveau je krijgt plekken te zien waar niet elk reisbureau komt. Goede hotels en goed eten. Voor mij een vertrouwde en vaste reisbureau met de aardigste gids ooit gekend''.
Tarik (Umrah)
Cijfer: 10
''Het is echt een goed reisbureau waar je tijdens je bedevaart en reis begeleid wordt. Dagelijks waren er lezingen over de profeet en de plekken die we bezochten. We hadden excursies naar vele plekken in Mekka en Medina met uitleg. Hotels waren dichtbij en supernetjes. De organisatie en begeleiding was super Al hamdoulillah.''
Abdullah
Cijfer: 10