Hadj prijzen 2022

Er is helaas nog geen info bekend over Hadj 2022. Vul uw email in en blijf op de hoogte:

Algemene Hadj informatie

Prijs, data en periode

In 2019 kostte de goedkoopste Hadj ongeveer €4600 per persoon. De reisbureaus hebben pakketten van 14 dagen, maar ook pakketten van 28 dagen en daar tussenin.

Hadj prijzen 2022

Vliegen naar Saudi-Arabie

In 2019 kostte de goedkoopste Hadj ongeveer €4600 per persoon. De reisbureaus hebben pakketten van 14 dagen, maar ook pakketten van 28 dagen en daar tussenin.

Bijna alle reisbureaus reizen met Turkish Airlines met een overstap in Istanbul naar Jeddah of Medina. Turkish Airlines is naar onze mening de beste vliegmaatschappij om mee te vliegen naar Saudi-Arabie. Slechts enkele reisbureaus gaan niet met Turkish Airlines en hebben een overstap in Cairo (Egypte). De totale vliegtijd is ongeveer 6 uur.  Van Amsterdam naar Istanbul is het een kleine 3 uur vliegen en van Istanbul naar Jeddah of Medina ook een kleine 3 uur. Als je overstap in Istanbul lang is, bijvoorbeeld 6 uur, kun je een coupon krijgen voor gratis eten. Aan boord van Turkish Airlines krijg je ook eten.

Verblijf in Saudi-Arabie

  • Mekka: hotel
  • Medina: hotel
  • Een paar dagen in Mina in een tent
  • 1 nacht in Muzdalifah op de grond
  • Eventueel Aziziah in een hotel of appartement, meestal direct voor en na de Hadj.

Mina

Bij de meeste reisbureaus krijg je eten in Medina. Dit houdt in dat je ontbijt, lunch en avondeten krijgt.

Hou er rekening mee dat het in Mina heel simpel is. Je zit met veel personen in 1 tent en hebt maar de ruimte van één matrasje voor jezelf.

Kamerindeling hotels

Je kunt kiezen op met zijn tweeën, drieën of vieren een kamer te delen. Hoe meer op een kamer, hoe goedkoper. Als je bijvoorbeeld alleen bent en boekt kom je dus met minimaal één ander persoon op de kamer.

Haadi / schaap / offer

Let goed op of de Haadi in de Hadj prijs zit inbegrepen of niet. Deze kost rond de €125 per persoon.

× Hoe kan ik je helpen?