El maghreb el harameen ervaringen

El Maghreb El Harameen

Beoordeling: 9,7 uit 6 reviews

Genoeg keuze bij het eten! uitgebreid buffet. Lekker en gevarieerd! Hotel al shohada hotel mekkah. Perfect! Vriendelijk personeel, superschoon. Boven verwachting. hotel in medinah was ook zeer goed en 2min lopen naar de moskee!!! Begeleiding was Wederom perfect! De reisleider zorgde erg goed voor de reiziger. Wat ik goed vond: - De bereikbaarheid tussen hotel en moskee. - De bereikbaarheid en persoonsgerichtheid van de reisleider. - Daar waar andere hadj-gangers uren in de warmte moesten staan in de rij voor een simkaart, haalde onze reisleider medewerkers van de provider naar het hotel, waar we in alle rust en comfort een simkaart ontvingen en de formulieren invulden. - Perfecte roosters en dagindeling waardoor alles echt gesmeerd liep! - Continu koude drankjes en drie hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch warm, avondeten warm) per dag tot in de tent in Minan en Arafah!!! (avondeten en ontbijt niet in arafah omdat we toen niet in arafah waren) - Matras en eten voor muzdalifa werd geregeld. Wat beter kan: - De gids die mee reisde voor het verzorgen van lezingen kon zich vaker onderbouwen met ahadith/ayat uit koran. Was niet altijd betrouwbare kennis. Soms ahadith/uitspraken zonder bron of die niet authentiek zijn verklaard. Mijn ervaring met dit reisbureau; je hebt als haadj geen omkijken naar organisatorische zaken! Zelfs zaken waar je niet op had gerekend zijn geregeld. Erg luxe. Absoluut waar voor ons geld!
Hadja (Hadj)
Cijfer: 10
Het eten was goed, lopend buffet, veel keuze en eten in overvloed wa elhamdoe li Allah Hotel Zowel het hotel in Medina en Makkah waren luxe, vooral in Makkah was dat fijn want in Makkah zijn de hotels over het algemeen niet zo goed, kamers waren ruim en schoon, een fijne restaurant cafe op de begaande vloer waar ik altijd gezellig met Oma ging chillen want ze kon niet zo veel lopen. en het hotel was op loopafstand van de Mesjied. De begeleiding was uitstekend, ze hielpen bij de rituelen, en gaven ook boekjes mee als naslagwerk, ok kwa activiteiten buiten Hadj om waren uitstekend, we hebben veel gedaan en gezien. Het team werkt met hun hart, ze zorgen goed voor hun reizigers en dat zorde ook voor een goedde sfeer onder de reizigers, iedereen hiep elkaar, het reisbureau heeft ook mijn Oma goed geholpen die niet zo goed ter been was, iedereen was heel behulpzaam. wa elhamdoeli Allah
Alparslan (Hadj)
Cijfer: 10
Het eten was goed, genoeg keuze Hotel Mekka was geweldig, Medina hotel mocht iets beter Begeleiding was zeer zeer goed. Zowel de leiding vanuit het reisbureau als geestelijk leider waren voortreffelijk Soebhan ALLAH Reisbureau: Prima geregeld en duidelijk. Zowel voor als tijdens de Hadj. Wij willen Hadji Osama en zijn dochter Hadja Nermin van het reisbureau als ook Hadji Maulana Shabeer Gadim-E-Din, die onze geestelijk leider was, bedanken. Zij hebben gezamenlijk onze Hadj tot een voortreffelijke en gezegende ervaring gemaakt. Moge ALLAH swt hen zegenen hiervoor en moge voor u allen die de intentie hebben, de Hadj heel spoedig werkelijkheid worden. Jazakallah Khairan/Wassalaam
Sherida (Hadj)
Cijfer: 10
Het eten was perfect! Was zeer variërend en er was altijd genoeg! Ma sha Allah heel lekker Het hotel was een super hotel super hygiënisch, zag er ook super goed uit ! De begeleding, Ma sha Allah, was echt super goed stond altijd voor ons klaar! We werden goed op de hoogte gehouden, kregen veel informatie ma sha allah! Het reisbureau was dus uitstekend, zal het iedereen aan raden om via Al Harameen (amsterdam) te boeken, super mooie ervaring el hamdoelilah.. in sha Allah zal ik mijn hadj ook via hun boeken!
Sekina (Umrah)
Cijfer: 10
Het was een uitstekend verzorgde bedevaart op alle fronten. Niet alleen in Mekka en Medina waren de faciliteiten goed maar ook in Mina en Arafat werd er goed voor ons gezorgd.
Jamila (Hadj)
Cijfer: 8
Eten was goed, open buffet. Het hotel was uitstekend We zijn goed begeleid. Ben tevreden, alles is volgens afspraak gegaan.
Nermin (Umrah)
Cijfer: 10